E diel, Maj 28#rriShpi, Pa panikë. Kujdes po, panikë jo!

Programi politik i Partisë FJALA

Programi politik i Partisë FJALA

Programi politik i Partisë FJALA

PROGRAMI POLITIK I FJALЁS Përmbajtja 1. Sundimi i drejtёsisё, rendit dhe ligjit 1.1 Lufta kundёr krimit tё organizuar dhe korrupsionit 1.2 Sistemi gjyqёsor dhe prok

Lajme

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka Të nderuar qytetarë, Ky është emisioni ku ka qenë i ftuar Kryetari i Part

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës

Dr.Gëzim Kelmendi: Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Dr.Gëzim Kelmendi: Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Dr.Gëzim Kelmendi: Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Prishtinë, 30.12.2016 VIDEO NGA FJALIMI

Konferencat e Partisë FJALA

Konferenca e FJALËS – Kundër paradës së “krenarisë”, pro Familjës

Konferenca e FJALËS – Kundër paradës së “krenarisë”, pro Familjës

Konferenca e FJALËS Kundër paradës së "krenarisë", pro Familjës Bedri Byty
Konferenca e FJALËS: Kundër paradës së “krenarisë”

Konferenca e FJALËS: Kundër paradës së “krenarisë”

Konferenca e FJALËS: Kundër paradës së "krenarisë" Para mediave u paraqitën
Konferenca e FJALËS: “Pampersa për liderët politikë” që heshtën përball Vuçiçit

Konferenca e FJALËS: “Pampersa për liderët politikë” që heshtën përball Vuçiçit

FJALA sot organizoj aksionin simbolik të titulluar “Pampersa për liderët polit

Intervista

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka Të nderuar qyte
Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në Klan Kosova në emisioi ”Sytë 7”

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në Klan Kosova në emisioi ”Sytë 7”

www.youtube.com/watch?v=GZSLAZ6qimo Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në Klan Kosova në emisioi ''Sytë 7'' Të nderuar qyteta
𝐃𝐔𝐄𝐋𝐈𝐁𝐎𝐓𝐄̈𝐑𝐎𝐑 –  𝗡𝗔𝗧𝗔 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗘!

𝐃𝐔𝐄𝐋𝐈𝐁𝐎𝐓𝐄̈𝐑𝐎𝐑 – 𝗡𝗔𝗧𝗔 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗘!

𝐃𝐔𝐄𝐋𝐈𝐁𝐎𝐓𝐄̈𝐑𝐎𝐑 - 𝗡𝗔𝗧𝗔 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗘! Sonte ora 21:00 • 𝗟𝗜𝗩𝗘 në RTV Dukagjini! Pjesë e emisionit sonte do të jenë: Dr.Gë
Avni Çakmaku  – Mysafir në emisionin paradite në RTI

Avni Çakmaku – Mysafir në emisionin paradite në RTI

Avni Çakmaku - Mysafir në emisionin paradite në RTI Të nderuar qytetarë, ky është emisioni paradite në RTI ku i ft