E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

𝐃𝐔𝐄𝐋𝐈𝐁𝐎𝐓𝐄̈𝐑𝐎𝐑 – 𝗡𝗔𝗧𝗔 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗘!

319364522_1418032388604596_3408230737121203491_n
𝐃𝐔𝐄𝐋𝐈𝐁𝐎𝐓𝐄̈𝐑𝐎𝐑 – 𝗡𝗔𝗧𝗔 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗘!
Sonte ora 21:00 • 𝗟𝗜𝗩𝗘 në RTV Dukagjini!
Pjesë e emisionit sonte do të jenë:
Dr.Gëzim Kelmendi – Krytear i Partisë FJALA
Bylbyl Sokoli – Dueli Botëror
Afrim Tovërlani – Dueli Botëror
Ismet Munishi – Dueli Botëror
Faton Peci – Ministër i Ministrisë së Bujqësisë
Kushtrim Qerimi – Aktor
Dritan Shakohoxha – Gazetar
Vlora Dumoshi – Politikane
Visar Ymeri – Opinionist
Ermal Panduri – Moderator
.
.
.
#DueliBotëror #SportinëRTVDukagjini

Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon