E mërkurë, Qershor 19Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

1. Raportin Financiar për vitin 2021

1. Raportin Financiar për vitin 2021

FJALA - 2021_page-0001

FJALA - 2021_page-0002

FJALA - 2021_page-0003

FJALA - 2021_page-0004

FJALA - 2021_page-0005

FJALA - 2021_page-0006

FJALA - 2021_page-0007

FJALA - 2021_page-0008

FJALA - 2021_page-0009

FJALA - 2021_page-0010

FJALA - 2021_page-0011

FJALA - 2021_page-0012