E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Raporti Financiar i Zgjedhjeve Lokale 2017

Formë e shkurtuar e publikimit të fushatës zgjedhore

01

02

Forma e publikimit financiar Fushata e Subjekteve Politike

a1

a2

b1

b2

b3

c1

c2

f1

f2

f4

g1

g2

j1

j2

m1

n1

n2

n3