E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Raporti Financiar i Zgjedhjeve Parlamentare 2017

Formë e shkurtuar e publikimit të fushatës zgjedhore

001

001 - Copy

Forma e publikimit financiar Fushata e Subjekteve Politike

a1

a2

a3

b1

b2

b3

c1

c2

d1

d2

d3

e1

e2

g1

g2

i1

m1

m2

o1

o2