E mërkurë, Qershor 19Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Intervista

Gëzim Kelmendi – Mysafir në RTI (Radio Televioni Iliria)”Këmbengulja” e Kurtit për Kodin Civil

Gëzim Kelmendi – Mysafir në RTI (Radio Televioni Iliria)”Këmbengulja” e Kurtit për Kodin Civil

Intervista, Lajme
Gëzim Kelmendi - Mysafir në RTI (Radio Televioni Iliria)"Këmbengulja" e Kurtit për Kodin Civil Të nderuar qytetarë ky është emisionie në RTI ku u diskutua rreth miratimit të shumëkërkuar të Kodit Civil në Kuvend, që rregullon statusin ligjor të marrëdhënieve mes gjinive të njëjta, si dhe rreth paralajmërimit të Kryeministrit Kurti për t'i gjetur votat e nevojshme në ditët apo javët e ardhshme. Në studio me modeatorin Naim Hoxha ishte Kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi. CREDITS: RTI
Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Pressing në T7

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Pressing në T7

Intervista, Lajme
Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Pressing në T7 Të nderuar qytetarë ky është emisionie Pressing në T7 ku u diskutua rreth miratimit të shumëkërkuar të Kodit Civil në Kuvend, që rregullon statusin ligjor të marrëdhënieve mes gjinive të njëjta, si dhe rreth paralajmërimit të Kryeministrit Kurti për t'i gjetur votat e nevojshme në ditët apo javët e ardhshme. Në studio ishin Gëzim Kelmendi, Abdullah Klinaku, Vullnet Krasniqi, Miranda Shala dhe Azdren Shala. CREDITS: PRESSING, T7
Gëzim Kelmendi: Mysafir në RTV Dukagjini – A do kalojë kodi civil në muajin maj?

Gëzim Kelmendi: Mysafir në RTV Dukagjini – A do kalojë kodi civil në muajin maj?

Intervista, Lajme
Gëzim Kelmendi: Mysafir në RTV Dukagjini - A do kalojë kodi civil në muajin maj? Të nderuar qytetarë ky është emisioni Rreth e Rrotull në RTV Dukagjini ku i ftuar ishte kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi për të diskutuar se A do kalojë kodi civil në muajin maj, ku përball kishte Lisjan Perolli nga PSD. Ju ftojmë të ndiqni. CREDITS: RRETH E RROTULL, RTV DUKAGJINI Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon
Avni Çakmaku mysafir në emisionin Kosova Today  në Klan Kosova rreth zgjedhjeve lokale në Turqi

Avni Çakmaku mysafir në emisionin Kosova Today në Klan Kosova rreth zgjedhjeve lokale në Turqi

Intervista, Lajme
Avni Çakmaku mysafir në emisionin Kosova Today në Klan Kosova rreth zgjedhjeve lokale në Turqi Të nderuar qytetarë ky është emisioni Kosova Today në Klan Kosova ku i ftuar ishte anëtari i kryesisë së Partisë FJALA Avni Çakmaku për të diskutuar zgjedhjet në Maqedoni ku përball kishte Bajram Kabashin - gazetar dhe Samet Shabani opinionist. Ju ftojmë të ndiqni. CREDITS: KLAN KOSOVA, KOSOVA TODAY Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon
Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin Gallatë me Arben Ahmetin në Kanal10

Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin Gallatë me Arben Ahmetin në Kanal10

Intervista, Lajme
Dr.Gëzim Kelmendi - Mysafir në emisionin Gallatë me Arben Ahmetin në Kanal10 Të nderuar qytetarë, ky është emisioni Gallatë i udhëhequr nga Arben Ahmeti ku për diskutim kishte tre ligjet: për martesat e gjinisë së njejtë, ndërrimin e gjinisë dhe fertilizimin e asistuar. Të ftuar kishte kryetarin e Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendin dhe anëtaren e partisë PSD Teutë Rrusten. Ju ftojmë të shikoni. CREDITS: KANAL10, GALLATË Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon
Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin Kosova Today në Klan Kosova

Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin Kosova Today në Klan Kosova

Intervista, Lajme
Dr.Gëzim Kelmendi - Mysafir në emisionin Kosova Today në Klan Kosova Të nderuar qytetarë, ky është emisioni Kosova Today në Klan Kosova ku i ftuar ishte kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi me temën : A po përdoret Islami për të shtrirë ndikimin rus në Kosovë, si dhe tema nga aktualitetet e fundit, gjitha këto së bashku me gazetarin Visar Duriqi. Ju ftojmë të shikoni CREDITS: KLAN KOSOVA, KOSOVA TODAY Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon
Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionon Context në ATV

Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionon Context në ATV

Intervista, Lajme
Dr.Gëzim Kelmendi - Mysafir në emisionon Context në ATV (emisioni i plotë) Të nderuar qytetarë, ky është emisioni Context ku i ftuar ishte Dr.Gëzim Kelmendi, kryetar i Partsië FJALA së bashku me panelist: Zekirja Shabani – Analist, Durim Abdullahu – Historian , Xhevdet Pozhari – Analist. Emision i udhëhequr nga modeatori Leart Hoxha CREDITS: ATV, CONTEXT Linku nga YouTube https://www.youtube.com/watch?v=mFKIGPX-3IA&ab_channel=ATV Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon