E mërkurë, Qershor 19Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Zgjedhjet Lokale 2017

Dr.Gëzim Kelmendi falenderon ata që e mbështeten në zgjedhjet lokale të 22 tetorit

Dr.Gëzim Kelmendi falenderon ata që e mbështeten në zgjedhjet lokale të 22 tetorit

Lajme, Zgjedhjet Lokale 2017
Dr.Gëzim Kelmendi falenderon ata që e mbështeten në zgjedhjet lokale të 22 tetorit Prishtinë, 23.10.2017 Kryetari i FJALËS Dr. Gëzim Kelmendi falënderon qytetarët e Republikës së Kosovës për votën e tyre dhënë FJALËS në zgjedhjet lokale të 22 tetorit: Të dashur qytetarë të Kosovës, Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të FJALËS të iu falënderoj për mbështetjen që na keni dhënë në këto zgjedhjet lokale të 22 tetorit. Vota e juaj për FJALËN, është dëshmi e qartë se ne si parti e re kemi filluar të i ndërtojmë themelet e shëndosha në vendin tonë. Nuk jemi parti " satelit " e koalicioneve të ndryshme. Jemi parti që po rritemi në mënyrë graduale dhe synojmë të ruajmë qëllimin dhe pastërtinë tonë. Me 12.06.2015 FJALA regjistrohet zyrtarisht si parti politike në KQZ. Atëherë
Dr.Gëzim Kelmendi falënderon qytetarët dhe tregon pse duhet të votohet FJALA me 22 tetor

Dr.Gëzim Kelmendi falënderon qytetarët dhe tregon pse duhet të votohet FJALA me 22 tetor

Lajme, Zgjedhjet Lokale 2017
Dr.Gëzim Kelmendi falënderon qytetarët dhe tregon pse duhet të votohet FJALA me 22 tetor Prishtinë, 20.10.2017 Kryetari i FJALËS Dr. Gëzim Kelmendi falënderon qytetarët dhe tregon pse duhet të votohet FJALA me 22 tetor: Të dashur qytetarë, Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të FJALËS, të iu falënderoj për mirëkuptimin dhe mbështetjen që na keni ofruar këto ditë të fushatës zgjedhore. Të dielën me 22 tetor ju do të vendosni për të mirën e juaj. Ne FJALA iu kemi ofruar nëpër komunat e juaja kandidatët më të mirë për kryetar dhe për asamble komunale. Ne e kemi dëshmuar se nuk iu mashtrojmë, nuk iu tradhëtojmë, nuk korruptohemi, nuk shitemi, nuk e mohojmë shtetin e Kosovës, nuk e sakrifikojmë rininë e Kosovës, nuk e sulmojmë policinë dhe shtetin e Kosovës, nuk përdorim pari
Ramadani në Debatin për Prizrenin në RTK

Ramadani në Debatin për Prizrenin në RTK

Intervista, Lajme, Zgjedhjet Lokale 2017
Ramadani në Debatin për Prizrenin në RTK Prishtinë, 19.10.2017 Debat për Prizrenin në RTK Panelist ishin: Prof.Nexhmedin Ramadani - FJALA, Hatim Baxhaku LDK, Emilija Redžepi - NDS, Lulzim Kabashi - AAK, Mytaher Haskuka - LVV, Osman Krasniqi - AKR, Shaqir Totaj - PDK dhe Veton Qipa - Alternativa Kliko mbi linkun e kaltërt për ta parë videon