E mërkurë, Qershor 19Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Kontakti

Kryetari i Partisë FJALA
Dr.Gëzim Kelmendi – Kirurg Maksillofacial
Tel: +383 44 282 698
+383 49 282 698

Kordinator i Partisë FJALA në Zvicër
Muamer Jakupi – Konsulent i Energjisë & Mjedisore
Tel: +41 793 196 562

Dega e Partisë FJALA në Skenderaj
Berat Dajaku – Kryetar i Degës – Historian

Dega e Partisë FJALA në Vushtrri
Safet Ademi – Kryetar i Degës – Ekonomist

Dega e Partisë FJALA në Prizren
Hasim Shtërbani – Përgjegjës – Profesor i Gjërmanishtës, Magjistër i shkencave emergjente

Dega e Partisë FJALA në Pejë
Eneida Kelmendi – Përgjegjëse – Magjistrer e Ekonomisë

Dega e Partisë FJALA në Prishtinë
Nderim Sejdiu – Përgjegjës – Bachelor Juridik

Dega e Partisë FJALA në Drenas
Hamit Gashi – Përgjegjës – Bachelor Juridik

Dega e Partisë FJALA në Gjakova
Fatjona Berisha – Përgjegjëse – Magjistre e Gjuhës Angleze

Dega e Partisë FJALA në Rahovec
Musa Krasniqi – Përgjegjës – Master në Komunikim Ndërkombëtar

Dega e Partisë FJALA në Viti
Liridon Halili – Përgjegjës – Psikolog

Zyrtar për media
Rinor Kelmendi
Email: kelmendirinor@gmail.com

E-mail i Partisë FJALA
E-mail: partiafjala@gmail.com

Website: www.partiafjala.com

Na ndiqni në :
FACEBOOK / YOUTUBE / INSTAGRAM