E diel, Maj 28#rriShpi, Pa panikë. Kujdes po, panikë jo!

Lajme

Kelmendi: Pa fije turpi cakërrojnë gotat me raki në Muajin e Bekuar të Ramazanit

Kelmendi: Pa fije turpi cakërrojnë gotat me raki në Muajin e Bekuar të Ramazanit

Lajme
Kelmendi: Pa fije turpi cakërrojnë gotat me raki në Muajin e Bekuar të Ramazanit Kurti: gëzuar Demarkacionin Gjeneral! Haradinaj: gëzuar Asociacionin Kryeministër! Kurti: mos thuaj Asociacion, por thuaj Vetëmenaxhim! Haradinaj: e Demarkacionit qysh me i thënë? Kurti: thuaj çka të duash se ashtu e do pazari. Haradinaj: apo të pëlqen rakia Kryeministër? Kurti: mos i thuaj raki, por i thuaj pije që ta "kënaq" shpirtin. Haradinaj: eh more Kryeministër po mirë po e mashtron këtë popull! Kurti: po pra, me meritë ma ke dhënë emrin " Mashtrues". ...dhe vazhdon dollia me raki në Muajin e Bekuar të Ramazanit. Njëri kryeministër e tjetri ish-kryeministër i shtetit me mbi 97% musliman, pa fije turpi cakërrojnë gotat me raki në Muajin e Bekuar të Ramazanit. Kjo ëshë pasqyr
FJALA uron Muajin e Bekuar të Ramazanit

FJALA uron Muajin e Bekuar të Ramazanit

Lajme
FJALA uron Muajin e Bekuar të Ramazanit Me respektin, dashurinë dhe kënaqësinë e veçantë, ju urojmë Muajin e Bekuar të Ramazanit të gjithë qytetarëve të besimit islam të Kosovës. Urojmë dhe lutemi që në këtë muaj ZOTI i Lartësuar të na forcojë dhe bashkojë, ngase vetëm të bashkuar mund të përballojmë sfida dhe vështirësi të ndryshme. Shpresojmë qe ky muaj të na shërbej të gjithë qytetarëve të Kosovës, në ushtrimin e ndjenjës së solidaritetit me njëri tjetrin, të jemi sa më human me ata që kanë nevojë dhe të rrugëtojmë të gjithë sëbashku drejt sukseseve të reja për një shtet ku sundon drejtësia dhe harmonia. Po ashtu në këtë muaj të Bekuar lusim ZOTIN e Madhëruar të i bekoi të gjithë dëshmorët, familjet e tyre si dhe gjithë ata që dhanë më të shtrenjtën për lirinë dhe pavarësinë e
Çakmaku: Qeveria zgjidhet për të qeverisë në të mirë të qytetarëve, në momentin që ajo nuk e kryen detyrën duhet liruar rrugën

Çakmaku: Qeveria zgjidhet për të qeverisë në të mirë të qytetarëve, në momentin që ajo nuk e kryen detyrën duhet liruar rrugën

Lajme, Opinione
Opinion: Qeveria zgjidhet për të qeverisë në të mirë të qytetarëve, në momentin që ajo nuk e kryen detyrën duhet liruar rrugën Shkruan: MSc.Avni Çakmaku Të nderuar qytetarë të Kosovës Trajektorja e jetës tonë socio-ekonomike e ka filluar një stampedo drejt humnerës me të gjitha pasojat të cilat lindin nga kjo ramje, nga e cila ramje po duket se qeveria e ka humbë mundësin e adoptimit dhe të dhënies së mundësisë të ndërmarrjes së ndonjë veprimi i cili do të amortizonte sado pakë pasojat. Duhet detyrimisht të vendoset një bajpas përndryshe ma nuk do të ketë mundësi riparimi dhe qeveria po duket se është e vetëdijshme për gjendjen në të cilën jemi dhe në paaftësi të veprimit po duket se ajo do të shfrytëzoi shantazhimin me mundësin e një konflikti të armatosur sepse vetëm percep
Futboll – Partia FJALA – dega në Gjermani fiton vendin e dytë!

Futboll – Partia FJALA – dega në Gjermani fiton vendin e dytë!

Lajme
Futboll - Partia FJALA - dega në Gjermani fiton vendin e dytë! Ekipi i futbollit të Partisë FJALA-dega në Gjermani, ka zënë vendin e dytë në turnirin e futbollit që u mbajt dje me datë 04.03.2023 në Schönenberg të Gjermanisë. Ekipi i FJALËS që udhëhiqej nga kapiteni Alban Bajraj, u mposht në finale nga ekipi i A&V Bau. Në këtë turnir ishte mysafir nga Kosova kryetari i Partisë FJALA Dr. Gëzim Kelmendi dhe anëtari i kryesisë në diasporë Blerim Kajtazi. Partia FJALA 05.03.2023
FJALA : Epopeja e UÇK na kujton sakrificën e Familjes Jashari për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës

FJALA : Epopeja e UÇK na kujton sakrificën e Familjes Jashari për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës

Lajme
FJALA : Epopeja e UÇK na kujton sakrificën e Familjes Jashari për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës Partia FJALA kujton me respekt dhe krenari veprat dhe sakrificën e Familjes Jashari në krye me Komandantin Legjendar Adem Jashari që luftuan dhe u sakrifikuan për Lirinë dhe Pavarësinë e Kosovës. Jeta dhe vepra e tyre duhet të jenë shembulltyrë për gjithë neve dhe gjithë brezat që do të vijnë. Ata kanë bërë atë çka askush deri më tash nuk ka bërë, ata e deshën Kosovën më shumë se jetën. Dhe ne duke i dashur dhe nderuar ata, do ta duam dhe do ta nderojmë Kosovën. Partia FJALA, Prishtinë, 05.03.2023