E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Foto

Kryetari i FJALËS Dr.Gëzim Kelmendi në Kuvendin e Kosovës

Kryetari i FJALËS Dr.Gëzim Kelmendi në media

Kryetari i FJALËS Dr.Gëzim Kelmendi – FJALA

Kryetari i FJALËS Dr.Gëzim Kelmendi – Nëpër aktivitete

FJALA sot organizoj aksionin simbolik të titulluar “Pampersa për liderët politikë” që heshtën përball Vuçiçit

FJALA merr pjesë në manifestimin qëndror të faljes së Namazit të Fitër Bajramit (15.06.2018)

Mbledhja e Kryesisë së FJALËS (Prishtinë, 20.04.2018)

Konferenca e FJALËS Kundërshtimi i Demarkacionit (Prishtinë, 19.03.2018)

FJALA viziton kompleksin memorial “Adem Jashari” për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës (17.02.2018)

FJALA viziton kullën e Tahir Mehës për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës (17.02.2018)

FJALA viziton kompleksin memorial “Zahir Pajaziti” për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës (17.02.2018)

Konferenca e FJALËS: Izolimi i Kosovës (Prishtinë, 30.01.2018)

Mbledhja e Kryesisë së FJALËS (Prishtinë, 27.01.2018)

FJALA viziton Kullën e Jasharajve (28.11.2017)

FJALA viziton kompleksin memorial “Adem Jashari” (28.11.2017)

FJALA viziton Kullën e Ahmet Delisë (28.11.2017)

FJALA viziton Kullën e Isa Boletinit (28.11.2017)

Eneida Kelmendi në emisionin “Jeta në Kosovë”

Xhevdet Maloku në emisionin “Jeta në Kosovë”

Avni Çakmaku në emisionin “Jeta në Kosovë”

Nexhmedin Ramadani në emisionin “Jeta në Kosovë”

Flajerat e Zgjedhjeve Komunale 2017

Kandidatët për Kryetar nëpër debatet Televizive

Hapja e fushatës në Drenas (08.06.2017)

Hapja e fushatë në Kaçanik (08.06.2017)

Hapja e fushatës në Ferizaj (03.06.2017)

Hapja e fushatës në Pejë (04.06.2017)

Takimi me qytetarët e Pejës (04.06.2017)

Partia FJALA dega në Zvicër mbajti takim në Solothurn të Zvicrës

Partia FJALA viziton Kullën e Jasharajve (17.02.2017)

Partia FJALA viziton Prekazin (17.02.2017)

Partia FJALA morri pjesë në rivarrimin e heroit kombëtar Zahir Pajaziti

Kuvendi i I-rë zgjedhor i Partisë FJALA – Dega në Podujevë

Takim me të rinjtë në Podujevë

Vizitë në Kullën e Familjes Jashari dhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz (28.11.2016)

Vizitë në Kullën e Isa Boletinit (28.11.2016)

Kuvendi i I-rë zgjedhor i Partisë FJALA – Dega në Gjakovë

Në përvjetorin e masakrës të fshtrave të Pejës, Qyshk, Zahaq Llabjan e Pavlan

Kuvendi i I-rë Zgjedhor i Partisë FJALA – Dega në Skënderaj

Në përvjetorin e Betejës së Koshares Kryetari i Partisë
FJALA Dr.Gëzim Kelmendi vizitoi varrezat e dëshmorëve

Kuvendi i I-rë zgjedhor i Partisë FJALA – Dega në Drenas

Partia FJALA – Dega në Pejë me aktivitet “Shëndeti mbi të gjitha”

Partia FJALA vizitë në Prekaz në përvjetorin e Epopesë së UÇK-së

Turniri në Zvicër

Partia FJALA viziton Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz

Kuvendi i I-rë zgjedhor i Partisë FJALA Dega në Pejë (07.02.2015)


Partia FJALA në Bashkësinë Islame të Kosovës për festën e Fiter Bajramit

Partia FJALA vizitë në Prekaz për 28 Nëntor

Partia FJALA vizitë në Kullën e Isa Boletinit për 28 Nëntor


Kuvendit i I-rë Zgjedhor i Partisë FJALA