E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Përfaqësimi në Institucione

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.