E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Asambleisti Berat Dajaku

Puna dhe aktiviteti 8 vjeçar i asambleistit Dajaku në KK Skenderaj

Puna dhe aktiviteti 8 vjeçar i asambleistit Dajaku në KK Skenderaj

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Puna dhe aktiviteti 8 vjeçar i asambleistit Dajaku në KK Skenderaj Të nderuar qytetarë, Në linkun e më poshtem gjeni gjithë aktivitetin e asambleistit tonë Berat Dajaku si asambleist i Kuvendit komunal të Skenderajit gjatë gjithë këtyre vite. http://www.partiafjala.com/cate.../asambleisti-berat-dajaku/ Mbesim me shpresë se sërish do jetë zëri juaj në këtë Kuvend edhe për 4 vitet e ardhme, duke votuar FJALËN me nr.173 dhe Beratin si bartës i listës.
Dajaku: Pse duhet votuar FJALËN

Dajaku: Pse duhet votuar FJALËN

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Dajaku: Pse duhet votuar FJALËN - FJALA gjithashtu propozon qё tё bёhen reforma nё sistemin e taksave qё do tё iu ndihmojnё prodhuesve vendor dhe investitorёve ndёrkombёtar. Me rregullimin e taksava pёr prodhuesit vendor, do tё kenё shumё pёrparёsi, njёherit kjo i inkurajon investitorёt ndёrkombёtar tё investojnё nё njё vend ku ata kanё lehtёsime pёr bizneset e tyre dhe kjo ndikon nё hapjen e vendeve tё reja tё punёs. - Transparenca dhe llogaridhёnia do tё jenё shtylla tё zhvillimit dhe stabilitetit makroekonomik. Berat Dajaku Kandidatë për Asamblen Komunale në Skenderaj nga FJALA Bartës i Listës
FJALA në këto zgjedhje do të garoj vetëm në dy komuna, në Prishtinë dhe në Skenderaj

FJALA në këto zgjedhje do të garoj vetëm në dy komuna, në Prishtinë dhe në Skenderaj

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Sot filloi fushata për zgjedhjet komunale që do të mbahen me 17 Tetor Të nderuar qytetarë, Sot filloi fushata për zgjedhjet komunale që do të mbahen me 17 Tetor. Partia FJALA në këto zgjedhje do të garoj vetëm në dy komuna, në Prishtinë dhe në Skenderaj. Në Prishtinë bartës i listës është magjistri Avni Çakmaku i cili po ashtu kandidon edhe për Kryetar të Komunës së Prishtinës. Ndërsa në Skenderaj bartës i listës është historiani Berat Dajaku i cili që dy mandate ishte edhe asambleist në këtë komunë. Ju ftojmë të përkrahni Partinë FJALA duke zgjedhur numrin 173, po ashtu të përzgjidhni kandiatët tonë për asamblenë komunale.
Berat Dajaku përseri kandidat për asamble komunale të Skenderajt!

Berat Dajaku përseri kandidat për asamble komunale të Skenderajt!

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Berat Dajaku përseri kandidat për asamble komunale të Skenderajt! Berat DAJAKU, i lindur më 29 nëntor 1985, është i diplomuar në Fakultetin Filozofik, dega e Historisë, po ashtu i ka të regjistruara studimet Master në drejtimin Histori Botërore Moderne në Universitetin e Prishtinës. Nga viti 2009 ka filluar të punoj në disa kompani private në Prishtinë, e pastaj nga viti 2013 ka vazhduar me angazhime e aktivitete politike. Është anëtar dhe njëri ndër themeluesit e Partisë FJALA, ndërkohë që ka bartur disa funksione politike e institucionale. Për dy mandate ka qenë anëtar i Kuvendit Komunal të Skenderajt. Në mandatin e parë ka qenë edhe anëtar i Komitetit për Komunitete ndersa në mandatin e dytë të Kuvendit Komunal të Skenderajt është zgjedhur Kryetar i Komitetit për Mbrojtje
Dajaku: dëshiroj të jem pranë jush dhe me ju që të përçoj zërin e kërkesave të juaja sikur deri me tani

Dajaku: dëshiroj të jem pranë jush dhe me ju që të përçoj zërin e kërkesave të juaja sikur deri me tani

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Dajaku: dëshiroj të jem pranë jush dhe me ju që të përçoj zërin e kërkesave të juaja sikur deri me tani Të nderuar qytetarë/e të Skenderajt. Pas shumë pyetjeve që më janë dërguar se a jam kandidat për Asamble Komunale në këto zgjedhje, dua të ju njoftoj së kryesia dhe kryetari i nderuar i Patisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi, prapë më kanë dhënë besimin dhe mbështetjen të jem bartës i listës së Partisë FJALA si dhe të përfaqësoj zërin e elektoratit të kësaj partie në Skenderaj. Andaj, ju qytetarë/e të Skenderajt ju falënderoj të gjithëve për mbështetjen që më keni dhënë për dy mandate rresht, ku isha asambleist për tetë vite, unë prapë dëshiroj të jem pranë jush dhe me ju që të përçoj zërin e kërkesave të juaja sikur deri me tani. Me respekt, Berat Dajaku Asamblist nga Partia FJA
Asambleisti Dajaku: Standardet e dyfishta nga udhëheqësit e shtetit në lidhje me masat kunder Covid-19

Asambleisti Dajaku: Standardet e dyfishta nga udhëheqësit e shtetit në lidhje me masat kunder Covid-19

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Standardet e dyfishta nga udhëheqësit e shtetit në lidhje me masat kunder Covid-19. Janë të pa pranueshme këto standarde turpi,a vetëm se ky popull po hesht, ju po shfrytezoni këtë vakum . Mosni ju lutem! Kërkoni të izolohet populli e vet gjithë kohën jeni të lirë,kërkoni cilësi në arsim e brenda javës merrni vendime kontraverse të cilat e dekurajojnë nxënësin dhe mësimdhënësin,kërkoni rezultat në testin Pisa në njerën anë e në anën tjetër i mbyllni shkollat,kërkoni mësim online e as një kriter se keni plotësuar për ta zhvilluar mësimin online,s’ka digjitalizim të shkollave s’ka paisje për nxënës për ta zhvilluar mësimin online s’ka,s’ka,s’ka...premtoni zhvillim ekonomik në anën tjetër i mbyllni bizneset. Kërkoni punë nga punonjësit shëndetësor