E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Zgjedhjet Parlametare 2017

KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare

KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare

Lajme, Zgjedhjet Parlametare 2017
KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare Prishtinë, 29.06.2017 Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 11 qershor 2017. Fillimisht, kryetarja e KQZ-së faënderoi të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që morën pjesë në këto zgjedhje, duke treguar para botës shembullin e vendit tonë për zgjedhje të lira, demokratike dhe sipas standardeve ndërkombëtare. Po ashtu, Daka falënderoi edhe institucionet tjera të Republikës së Kosoës dhe ato ndërkombëtare për ndihmën që kanë dhënë gjatë këtij procesi zgjedhor. Në fund të konferencës, u bë e ditur se duke filluar nga tani fillon të rrjedhë afati 24 orësh për subjektet politike dhe kandidatët për të bërë ankesa në Panelin Zgje
Islami: Jo kurrësesi, ne fituam edhe atë shumë

Islami: Jo kurrësesi, ne fituam edhe atë shumë

Lajme, Opinione, Zgjedhjet Parlametare 2017
Islami: Jo kurrësesi, ne fituam edhe atë shumë Prishtinë, 13.06.2017 Sqarim për popullin tim Ajo që me siguri na ka prekur dhe habitur të gjithëve është se kemi 52.522 vota të PA VLEFSHME pra populli ynë në vend të vetëdijësimit se “si duhet të votohet” (pas aq shum viteve dhe daljeve në votime) na u paska bë kinse edhe më “analfabet”! A thua kush mendon se populli prap do të manipulohet me këto rrena ? 31.575 votues është dashur të votojnë me kusht për shkak të parregullsive pasi që nuk është i shënuar emri i tijë në listën që do duhej të ishte. Nëse bëjmë një kalkulim të shpejtë 52.522 + 31.575 = 84.097 vota ku me përqindje janë mbi 12% e votuesve që kan dalë në zgjedhje do të shkojnë huq, po pra, se edhe herat e kaluara kemi ndëgjuar se ato (votat me kusht) do të ndahen
Dr.Gëzim Kelmendi: Faktet flasin vet, Ju e dëmtuat Partinë FJALA që garoj me njerëz me vlera dhe vullnet të pastërt

Dr.Gëzim Kelmendi: Faktet flasin vet, Ju e dëmtuat Partinë FJALA që garoj me njerëz me vlera dhe vullnet të pastërt

Lajme, Zgjedhjet Parlametare 2017
Dr.Gëzim Kelmendi: Faktet flasin vet, Ju e dëmtuat Partinë FJALA që garoj me njerëz me vlera dhe vullnet të pastërt Prishtinë, 12.06.2017 Kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi reagon pas rezultatit Faktet flasin vet ! - Na mohuat padrejtësisht të kemi komisioner për ruajtjen e votës tonë. - 50 mijë fletëvotime të pavlefshme. Kjo tregon qartë qëllimin e juaj. Ju e dëmtuat Partinë FJALA që garoj me njerëz me vlera dhe vullnet të pastërt. -Në vitin 2010 kur askush nuk më njihte, fitova i vetëm mbi 4 mijë vota. - Në vitin 2014 fitova i vetëm mbi 10 mijë vota. -Tash sëbashku me 109 kandidat të tjerë na " dolën " rreth 6 mijë vota. A mendoni se ju besojmë, a mendoni se pajtohemi? Ju me strategjinë e juaj profesionale zhvleftësuat mbi 50 mijë votat tona duke i bërë