E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës

Dr.Gëzim Kelmendi – Koalicioni PDK-LDK rrënoi ardhmërinë e vendit tonë

Dr.Gëzim Kelmendi – Koalicioni PDK-LDK rrënoi ardhmërinë e vendit tonë

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Koalicioni PDK-LDK rrënoi ardhmërinë e vendit tonë Të nderuar qytetarë, ky është fjalimi i Kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi sot në Kuvendin e Kosovës. Kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi tha se ka qenë vet që ka nënshkruar mocionin e mosbesimit për Qeverinë Mustafa. Tutje Kelmendi tha se “Ky mandat u kurorëzua me një koalicion jonatyral, me baza të interesave personale dhe poashtu po rrënohet mbi baza të interesave personale”. Ai ka thënë poashtu se Kosova gjatë kësaj qeverisje nuk ka pasur suksese. “Sistemi arsimor është i fundosur, prandaj ministritë e ardhshme duhet ta ruajnë këtë emër, duhet të quhen “PISA”. E kemi shkatërruar këtë vend për interesa personale, në gjendje më të mirë nuk është as shëndetësia e Kosovës”. “Ekonomia ësht
Dr.Gëzim Kelmendi – Fjalim në seancën e jashtëzakonshme lidhur me arrestimin e Ramush Haradinajt

Dr.Gëzim Kelmendi – Fjalim në seancën e jashtëzakonshme lidhur me arrestimin e Ramush Haradinajt

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Fjalim në seancën e jashtëzakonshme lidhur me arrestimin e Ramush Haradinajt Prishtinë (10.01.2017) GËZIM KELMENDI: Faleminderit, i nderuar kryesues! E nderuar Familje Haradinaj, Kolegë dhe kolege deputetë të nderuar, I nderuar zëvendëskryeministër, Në seancën e fundit, të cilin e kemi pasur në Parlamentin e Kosovës, e cila e ka trajtuar temën e njëjtë që pikërisht kishte të bëjë me arrestimin e qytetarëve të Kosovës, konkretisht pjesëmarrësve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kur fjala ishte për drejtorin rajonal Nehat Thaçi, pas përfundimit të asaj seance, thënë të drejtën, nuk kam pas dëshirë të kemi më situata të tilla në Kosovë, por e kam ditur se mund të ndodhin prapë. Pavarësisht dëshirës sime mund të ndodhin. Pse mund të ndodhin? Ngase edhe ne s
Dr.Gëzim Kelmendi i replikon Bekim Haxhiut pas akuzave (video)

Dr.Gëzim Kelmendi i replikon Bekim Haxhiut pas akuzave (video)

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi i replikon Bekim Haxhiut pas akuzave (video) Prishtinë, 19.01.2017 Deputeti i pavarur i Kuvendit të Kosovës, njëherësh kryetari i Partisë “Fjala”, Gëzim Kelmendi, ka theksuar se gjendja e arsimit në Kosovë është shumë e rëndë sidomos pas rezultateve të dala nga testi PISA. Ai në foltoren e Kuvendit ka folur edhe për problemet që kanë ndodhur në arsimin universitar të Kosovës, duke thënë se ka deputet të legjislativit kosovar të cilët janë të dyshuar nga prokuroria e EULEX-it, për falsifikim të diplomave. “Ndaj deputetit Bekim Haxhiu, prokuroria e EULEX-it ka ngritur aktakuzë për falsifikim të diplomës universitare”, ka theksuar Kelmendi. I pari i partisë “Fjala”, ka folur edhe për debatin në mes tij dhe Haxhiut për historinë, duke theksuar se Haxhiu nuk k
Dr.Gëzim Kelmendi – Milionerët dhe fryerja e listave, po i dëmtojnë veteranët e UÇK-së

Dr.Gëzim Kelmendi – Milionerët dhe fryerja e listave, po i dëmtojnë veteranët e UÇK-së

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Milionerët dhe fryerja e listave, po i dëmtojnë veteranët e UÇK-së Të nderuar qytetarë, ky është fjalimi i Kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi sot në Kuvendin e Kosovës në Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Gëzim Kelmendi – Milionerët dhe fryerja e listave, po i dëmtojnë veteranët e UÇK-së Nga ky fjalim citojmë edhe kur Kryetari Kelmendi prap e kërkoj atë që disa herë e kërkon “mos-rritjën” e pagave për President, Kryeministër dhe Deputet. Prishtinë, 30.12.2016 VIDEO NGA FJALIMI https://www.youtube.com/watch?v=9_UGIDyfa5Y&feature=emb_title
Dr.Gëzim Kelmendi – Debat parlamentar lidhur me rastin e vdekjes së Astrit Deharit

Dr.Gëzim Kelmendi – Debat parlamentar lidhur me rastin e vdekjes së Astrit Deharit

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Debat parlamentar lidhur me rastin e vdekjes së Astrit Deharit GËZIM KELMENDI: Faleminderit, i nderuar kryetar! E nderuar familje Dehari, Të nderuar kolegë deputetë dhe deputete, Mysafirë të nderuar, Debati për rastin e vdekjes së Astrit Deharit mendoj që është një debat i vonuar, një seancë e vonuar ngase ne kohë më parë e kishim një kërkesë nga Lëvizja “Vetëvendosje”, kërkesa e cila nuk arriti të realizohet në një seancë të jashtëzakonshme. Kanë qenë shumë arsye pse është dashur të mbahet ajo seancë e jashtëzakonshme e iniciuar nga Lëvizja “Vetëvendosje”, përveç natyrës, formës dhe vendit të vdekjes ka qenë një solidarizim së paku me kolegët parlamentar, ngase mos të harrojmë Lëvizja “Vetëvendosje” është parti parlamentare, është pjesë e Parlamentit të Kos
Dr.Gëzim Kelmendi – Sulmi ndaj Konsullatës turke, sulm terrorist (30.11.2016)

Dr.Gëzim Kelmendi – Sulmi ndaj Konsullatës turke, sulm terrorist (30.11.2016)

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Sulmi ndaj Konsullatës turke, sulm terrorist Fjalimi i Kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendit i cili njëherit është edhe Deputet në Kuvendin e Kosovës për Sulmin ndaj Konsullatës turke, sulm ky terrorist. Prishtinë, 30.11.2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZNYTCLnhyk4