E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Asambleisti Berat Dajaku – Fjalim në Kuvendin Komunal të Skenderaji