E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi: Mysafir në emisionin Debat Plus në RTD DUkagjini – Sulmi ndaj Valon Sylës

333333

Të nderuar qytetarë,
Këtu mund të shikoni emisionin ku i ftuar ishte kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi në Debat Plus në RTV Dukagjini, së bashku me Hoxhën Mazllam Mazllami dhe analistët: Yll Hoxha, Dibran Hoxha dhe gazetarin Vullnet Krasniqi.

Linku i emisionit