E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka

336597675_601863115135229_4834196804623545425_n
Dr.Gëzim Kelmendi mysafir në emisionin Kojshia Show së bashku me Ridvan Berishën dhe Nikollë Xhufka

Të nderuar qytetarë,
Ky është emisioni ku ka qenë i ftuar Kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi.

Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon

336320688_1373190926806349_70100977633527482_n