E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin paradite në RTI

296135689_600758454752160_936598774700919120_n
Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin paradite në RTI

Të nderuar qytetarë, ky është emisioni paradite në RTI ku i ftuar ishte kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi.
Ju ftojmë të ndiqni.

CREDITS: RTI

Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon