E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin Pressing në T7

01
Dr.Gëzim Kelmendi – Mysafir në emisionin Pressing në T7

Të nderuar qytetarë, ky është emisioni Pressing në T7 ku i ftuar ishte kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi për të diskutuar zgjedhjet në Turqi, emision ky i udhëhequr nga Leonard Kerquku.

Mysafirë:
Gëzim Kelmendi,
Abdullah Klinaku,
Ertan Simitçi,
Sadri Ramabaja dhe
Visar Duriqi.

Ju ftojmë ta ndiqni.
CREDITS: T7, PRESSING

Linku i Emisionit