E mërkurë, Qershor 19Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Drejtëpërdrejtë nga Gjermania!

01
Drejtëpërdrejtë nga Gjermania!

Partia FJALA-dega në Gjermani po merr pjesë në turnirin e futbollit që po mbahet në Schönenberg të Gjermanisë.
Ekipi i Partisë FJALA po udhëheqet nga kapiteni Alban Bajraj.
Në këtë turnir është i ftuar edhe kryetari i Partisë FJALA Dr. Gëzim Kelmendi dhe anëtari i kryesisë në diasporë Blerim Kajtazi.

Partia FJALA
04.03.2023.

02

03

04