E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Gëzim Kelmendi mysafir në emisioni “MAJTAS JO DJATHTAS” në T7

bb
Gëzim Kelmendi mysafir në emisioni “MAJTAS JO DJATHTAS” në T7

Të nderuar qytetarë, ky është emisioni “MAJTAS JO DJATHTAS”, në T7 ku i ftuar ishte kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi.
Biseda me kryetarin fillon nga minuta e 32.
Ju ftojmë ta ndiqni.

CREDITS: T7, MAJTAS JO DJATHTAS

Kliko në linkun e kaltërt për të parë videon