E mërkurë, Tetor 4Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Jo negociata me Serbinë, jo marrëveshje, jo Asociacion…

331519855_1559239477891708_3327760191684052983_n
Jo negociata me Serbinë, jo marrëveshje, jo Asociacion…

Këto ishin vetëm disa nga gënjeshtrat e Albin Kurtit.
Ditëve në vijim, pritet të ketë gënjeshtra të tjera.

Gëzim Kelmendi