E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Delegacioni i Partisë FJALA në Bashkësinë Islame të Kosovës për festën e Fiter Bajramit

Delegacioni i Partisë FJALA në Bashkësinë Islame të Kosovës për festën e Fiter Bajramit

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.