E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Kuvendi i I-rë Zgjedhor i Partisë FJALA – Dega në Skënderaj

Kuvendi i I-rë Zgjedhor i Partisë FJALA - Dega në Skënderaj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.