E enjte, Nëntor 30Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dajaku: Dera e Partisë FJALA është e hapur çdo herë, jeni të mirëseardhur

FJALA (53)
Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës

Të gjithë ju me të drejtë vote që keni votuar për cilëndo parti, qoftë në nivelin lokal apo në atë qëndror dhe jeni deshpëruar mos mendoni se nuk ka zgjidhje, të gjithë jemi njerëz dhe gabojmë, por më i miri prej nesh është ai i cili pendohet.

Edhe zgjedhjet e fundit nuk kanë qenë gabimi i vetëm, kanë gabuar edhe në të kaluarën, andaj dera e Partisë FJALA është e hapur çdo herë, jeni të mirëseardhur, vëllau vëllaut dhe motra motrës kurrë nuk ja mbyllë derën, ejani në shtëpinë tonë dhe secili me mundësinë e vet ta jap kontributin e tij dhe të ecim përpara dhe ti kontribuojmë këtij vendi se ja kemi borgj.

I juaji, Berati