E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dajaku: Pse duhet votuar FJALËN

242244848_4130768860379638_7330574527019575869_n
Dajaku: Pse duhet votuar FJALËN

– FJALA gjithashtu propozon qё tё bёhen reforma nё sistemin e taksave qё do tё iu ndihmojnё prodhuesve vendor dhe investitorёve ndёrkombёtar. Me rregullimin e taksava pёr prodhuesit vendor, do tё kenё shumё pёrparёsi, njёherit kjo i inkurajon investitorёt ndёrkombёtar tё investojnё nё njё vend ku ata kanё lehtёsime pёr bizneset e tyre dhe kjo ndikon nё hapjen e vendeve tё reja tё punёs.
– Transparenca dhe llogaridhёnia do tё jenё shtylla tё zhvillimit dhe stabilitetit makroekonomik.

Berat Dajaku
Kandidatë për Asamblen Komunale në Skenderaj nga FJALA
Bartës i Listës