E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi ka shprehur ngushëllime popullit maroken pas tëmetit që ka goditur Marokun

1694255507_page
Dr.Gëzim Kelmendi ka shprehur ngushëllime popullit maroken pas tëmetit që ka goditur Marokun

Ndjehemi të lënduar dhe të pikëlluar nga tërmeti që goditi Marokun.
Përballë situatave të tilla, njerëzimi është i dobët dhe i pafuqishëm.
I lutemi ZOTIT që ta ndihmoi Marokun dhe popullin maroken në këtë gjendje të vështirë me viktima dhe të plagosur.
ZOTI i mëshiroftë të vdekurit, i shëroftë të lënduarit dhe i forcoftë familjarët e të vdekurve dhe të plagosurve.

Gëzim Kelmendi