E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Reagimi i kryetarit të Partisë FJALA Dr. Gëzim Kelmendit pas largimit të vajzave me mbulesë që po ndodhë këto ditë në shkollat e Kosovës