E mërkurë, Tetor 4Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

FJALA në këto zgjedhje do të garoj vetëm në dy komuna, në Prishtinë dhe në Skenderaj

01
Sot filloi fushata për zgjedhjet komunale që do të mbahen me 17 Tetor

Të nderuar qytetarë,
Sot filloi fushata për zgjedhjet komunale që do të mbahen me 17 Tetor.
Partia FJALA në këto zgjedhje do të garoj vetëm në dy komuna, në Prishtinë dhe në Skenderaj.

Në Prishtinë bartës i listës është magjistri Avni Çakmaku i cili po ashtu kandidon edhe për Kryetar të Komunës së Prishtinës.
Ndërsa në Skenderaj bartës i listës është historiani Berat Dajaku i cili që dy mandate ishte edhe asambleist në këtë komunë.
Ju ftojmë të përkrahni Partinë FJALA duke zgjedhur numrin 173, po ashtu të përzgjidhni kandiatët tonë për asamblenë komunale.

242074721_4122496357873555_6727281006786486894_n

242205191_4122496551206869_7236731424187751628_n