E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Futboll – Partia FJALA – dega në Gjermani fiton vendin e dytë!

01l
Futboll – Partia FJALA – dega në Gjermani fiton vendin e dytë!

Ekipi i futbollit të Partisë FJALA-dega në Gjermani, ka zënë vendin e dytë në turnirin e futbollit që u mbajt dje me datë 04.03.2023 në Schönenberg të Gjermanisë.

Ekipi i FJALËS që udhëhiqej nga kapiteni Alban Bajraj, u mposht në finale nga ekipi i A&V Bau.
Në këtë turnir ishte mysafir nga Kosova kryetari i Partisë FJALA Dr. Gëzim Kelmendi dhe anëtari i kryesisë në diasporë Blerim Kajtazi.

Partia FJALA
05.03.2023

02l

03l

04l