E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Kryetari Dr.Gëzim Kelmendi reagon pas publikimit të Raportit të DASH-it (Departamentit Amerikan të Shtetit)

03
Kryetari Dr.Gëzim Kelmendi reagon pas publikimit të Raportit të DASH-it (Departamentit Amerikan të Shtetit)

Raporti i DASH-it (Departamentit Amerikan të Shtetit) për shkallën e lartë të korrupsionit qeveritar, është mesazh i qartë se:
Qeveria Kurti nuk ka dallim nga qeveritë e kaluara.

Gëzim Kelmendi