E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Kelmendi ka reaguar pasi qeveria Kurti ka miratuar ligjin në Kuvend për Fertilizim të Asistuar Mjekësor

GK - Kuvendi 5
Kelmendi ka reaguar pasi qeveria Kurti ka miratuar ligjin në Kuvend për Fertilizim të Asistuar Mjekësor

Strategji tipike komuniste, marksiste-leniniste!

Kryeministri Albin Kurti pasi e kuptoi që tek qytetarët e Kosovës janë ngjallur ndjenjat patriotike me situtatën e fundit në veri pas sulmit terrorist ndaj policisë së Kosovës, e shfrytëzoi këtë situatë ku e tërë vëmendja është në veri të Kosovës dhe po këtyre qytetarëvë sot iu bëri ” dhuratë” miratimin e ligjit për ” Fertilizim të Asistuar Mjekësor”.

Ky ligj e rrënon trungun familjar, shkelë të drejtën e fëmijës që ta ketë një baba.
Ky ligj do ta shkatërroi strukturën gjenetike të popullit tonë.

Do të lindin fëmijë nga nënat kosovare, por me prejardhje nga Serbia, Kina, Rusia apo…varet nga kush i ka ble nëna qelizat spermatozoide që do të shiten në laboratoret e Kosovës.