E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Kelmendi: Sulmi terrorist para parlamentit në Ankara të Turqisë, është dëshmi se Turqia duhet ti zhdukë në rrënjë terroristët

382994066_848656116623738_3871412587443784510_n
Kryetari i Partisë FJALA dënon sulmin terrorist në Ankara të Turqisë.
Ky është reagimi i tij:

Sulmi terrorist para parlamentit në Ankara të Turqisë, është dëshmi se Turqia duhet ti zhdukë në rrënjë terroristët.
Terroristët dhe terrorizmi nuk njohin fe, komb apo shtet.
Terroristët dhe terrorizmin duhet me i zhdukë nga faqja e dheut.