E mërkurë, Tetor 4Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare

KQZ 003 rezultatet
KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare

Prishtinë, 29.06.2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 11 qershor 2017.
Fillimisht, kryetarja e KQZ-së faënderoi të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës që morën pjesë në këto zgjedhje, duke treguar para botës shembullin e vendit tonë për zgjedhje të lira, demokratike dhe sipas standardeve ndërkombëtare.

Po ashtu, Daka falënderoi edhe institucionet tjera të Republikës së Kosoës dhe ato ndërkombëtare për ndihmën që kanë dhënë gjatë këtij procesi zgjedhor.

Në fund të konferencës, u bë e ditur se duke filluar nga tani fillon të rrjedhë afati 24 orësh për subjektet politike dhe kandidatët për të bërë ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Rezultatet

Rezultatet  02

Kliko në linkët e kaltërta për ti parë votat e secilës parti apo kandidatë

1. Rezultatet e përgjithshme sipas Subjekteve

2.Lista e gjithë Kandidatëve (votat e përgjithshme)

3.Lista e Kandidateve sipas Subjekteve dhe Votave me të larta

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.