E mërkurë, Korrik 24Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Urimi i Kryetarit të Partisë FJALA, për Muajin e Bekuar të Ramazanit

0130d
Urimi i Kryetarit të Partisë FJALA, për Muajin e Bekuar të Ramazanit

Të dashur besimtarë muslimanë, në këto çaste të bekuara të syfyrit, iu uroj Muajin e Bekuar të Ramazanit.
ZOTI ju dhuroftë shëndet, lumturi dhe begati në çdo sferë të jetës.
ZOTI na bashkoftë në punë të mira.

Gëzim Kelmendi