E mërkurë, Tetor 4Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi: Faktet flasin vet, Ju e dëmtuat Partinë FJALA që garoj me njerëz me vlera dhe vullnet të pastërt

Gëzim Kelmendi
Dr.Gëzim Kelmendi: Faktet flasin vet, Ju e dëmtuat Partinë FJALA që garoj me njerëz me vlera dhe vullnet të pastërt

Prishtinë, 12.06.2017

Kryetari i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi reagon pas rezultatit

Faktet flasin vet !

– Na mohuat padrejtësisht të kemi komisioner për ruajtjen e votës tonë.
– 50 mijë fletëvotime të pavlefshme.
Kjo tregon qartë qëllimin e juaj.
Ju e dëmtuat Partinë FJALA që garoj me njerëz me vlera dhe vullnet të pastërt.

-Në vitin 2010 kur askush nuk më njihte, fitova i vetëm mbi 4 mijë vota.
– Në vitin 2014 fitova i vetëm mbi 10 mijë vota.
-Tash sëbashku me 109 kandidat të tjerë na ” dolën ” rreth 6 mijë vota.

A mendoni se ju besojmë, a mendoni se pajtohemi?
Ju me strategjinë e juaj profesionale zhvleftësuat mbi 50 mijë votat tona duke i bërë të pavlefshme.
Kjo dëshmon edhe njëherë se sa është i zhytur vendi ynë në krim të organizuar dhe korrupsion.

Por një gjë dijeni, se nuk mund ta ndalni kurrë vullnetin e këtyre djemve dhe vajzave që të punojnë për popull dhe shtet.

Ne nuk jemi si ju.
Ne nuk i dëmtojmë të tjerët.
Ne prap do të kthehemi edhe më fuqishëm.

Gëzim Kelmendi
Kryetar i Partisë FJALA.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.