E mërkurë, Qershor 19Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi: Mysafir në emisionin Rrokum Roll në Rrokum TV ku shpalosi manipulimet që dëmtuan Partinë FJALA gjatë ditës së zgjedhjeve

02037
Dr.Gëzim Kelmendi: Mysafir në emisionin Rrokum Roll në Rrokum TV ku shpalosi manipulimet që dëmtuan Partinë FJALA gjatë ditës së zgjedhjeve

Prishtinë, 12.06.2017

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.