E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi ngushëllon popullin e Libisë pas vërshimeve që kanë ndodhur në Libi

[
Dr.Gëzim Kelmendi ngushëllon popullin e Libisë pas vërshimeve që kanë ndodhur në Libi

Vërshimet në Libi kanë shkaktuar mijëra viktima dhe mijëra të zhdukur.
Kjo gjendje në Libi na pikëllon dhe lëndon.
ZOTI i mëshiroftë të vdekurit dhe e forcoftë popullin libian.
ZOTI dhuroftë qetësi dhe siguri në Libi.