E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzim Kelmendi – Milionerët dhe fryerja e listave, po i dëmtojnë veteranët e UÇK-së

GK - Kuvendi 7
Dr.Gëzim Kelmendi – Milionerët dhe fryerja e listave, po i dëmtojnë veteranët e UÇK-së

Të nderuar qytetarë, ky është fjalimi i Kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi sot në Kuvendin e Kosovës në Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Gëzim Kelmendi – Milionerët dhe fryerja e listave, po i dëmtojnë veteranët e UÇK-së

Nga ky fjalim citojmë edhe kur Kryetari Kelmendi prap e kërkoj atë që disa herë e kërkon “mos-rritjën” e pagave për President, Kryeministër dhe Deputet.

Prishtinë, 30.12.2016

VIDEO NGA FJALIMI

https://www.youtube.com/watch?v=9_UGIDyfa5Y&feature=emb_title

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.