E mërkurë, Tetor 4Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Dr.Gëzm Kelmendi – Mysafir në emisionin Debat + me temën “Fjalët për Fjalën”

GK 245
Dr.Gëzm Kelmendi – Mysafir në emisionin Debat + me temën “Fjalët për Fjalën”

Prishtinë, 13.06.2017

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.