E mërkurë, Prill 17Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Konferenca e FJALËS: Kundër paradës së “krenarisë”

1
Konferenca e FJALËS: Kundër paradës së “krenarisë”

Para mediave u paraqitën:
Mr.sci.Avni Çakmaku,
Mr.sci.Bedri Bytyçi

FJALA,
Prishtinë,09.10.2018

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.