E martë, Maj 28Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Asambleisti Berat Dajaku

Programi Qeverisës i Partisë FJALA për katër vitet e ardhshme (2017 – 2021) në komunën e Skenderajit

Programi Qeverisës i Partisë FJALA për katër vitet e ardhshme (2017 – 2021) në komunën e Skenderajit

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme, Zgjedhjet Lokale 2017
Programi Qeverisës i Partisë FJALA për katër vitet e ardhshme (2017 – 2021) në komunën e Skenderajit Prishtinë, 28.09.2017 Dua ta bëjë në formë bashkëbisedimi me ju: 1.A keni parë Transparencë në komunën tonë? Besoj që kemi parë por jo në nivelin e kënaqshëm, Pse? Sepse Komuna jonë përveq webfaqes që ka, nuk ka TV-Lokal, nuk ka monitorim online përmes internetit në mënyrë që të jetë sa më transparent me qytetarin, për këtë arsye ne kandidatët e Partisë “FJALA” do të angazhohemi që transaprenca në Komunën tonë të jetë në nivelin e kënaqshëm në raport me qytetarin. 2.A keni parë në Komunën tonë ndërtime të larta që bien ndesh me Planin Urbanistik të Komunës? Besoj që kemi parë dhe as njeri prej nesh nuk është i kënaqur me këtë. Por si do të ndryshoj kjo? Nëse ju voton
Dajaku: FJALA do tё punoj pёr njё ambient biznesor tё qёndrueshёm duke zhvilluar politika tregtare qё mbёshtesin tregun e hapur

Dajaku: FJALA do tё punoj pёr njё ambient biznesor tё qёndrueshёm duke zhvilluar politika tregtare qё mbёshtesin tregun e hapur

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme, Zgjedhjet Parlametare 2017
Dajaku: FJALA do tё punoj pёr njё ambient biznesor tё qёndrueshёm duke zhvilluar politika tregtare qё mbёshtesin tregun e hapur Prishtinë, 09.06.2017 FJALA do tё punoj pёr njё ambient biznesor tё qёndrueshёm duke zhvilluar politika tregtare qё mbёshtesin tregun e hapur, konkurencёn e drejtё dhe tё hapur dhe do tё forcoj marrёdhёniet bilaterale me vende tё rajonit dhe me vendet tjera me qёllim qё tё rritet eksporti i produkteve vendore. Pёr tё rritur eksportin, prodhuesit dhe kompanitё vendore duhet patjetёr te mbёshteten dhe tё iu ofrohet lehtёsime duke ju ofruar kushte sa mё te pёrshtatshme pёr tё zhvilluar veprimtaritё e tyre. Investitorёve kosovar nga diaspora dhe investitorёve tjerё ndёrkombёtar, do tё u ofrohet siguri e plotё dhe inkurajim pёr investimet e tyre nё tёrё R
Dajaku: Pse vendosa te jem kandidat per deputet ne Kuvendin e Republikes se Kosoves ?

Dajaku: Pse vendosa te jem kandidat per deputet ne Kuvendin e Republikes se Kosoves ?

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Dajaku: Pse vendosa te jem kandidat per deputet ne Kuvendin e Republikes se Kosoves ? Prishtinë, 27.05.2017 Duke parë gjendjen politike në Kosovë tash e 17 vite që nuk është e mirë për qytetarin e Kosovës me një varferi ekstrem ende familje të pa streh nga të gjitha kategorit si: veteran të pa streh, familje të Dëshmorëve, invalidëve të luftës si dhe qytetarë të rendomtë. Nuk mendoj që ky popull mertiton këtë gjendje edhe pas luftës që patëm ku mbeten me mijëra të vrarë, të zhdukur, invalid të luftes, gra dhe vajza të dhunuara, shtëpi të shkatërruara, fëmijë jetm, e të jetojm në këtë gjendje nën mëshiren e bamirësve mërgimtar dhe vendor së kush po ja nderton një shtëpi, kush po ja dërgon një pako ushqimore kush po i ndihmon me shëru jasht vendi etj etj. Politikanët i rriten p
Magjistri i shkencave të Historisë Berat Dajaku zgjedhet Kryetar i Partisë FJALA në Skënderaj

Magjistri i shkencave të Historisë Berat Dajaku zgjedhet Kryetar i Partisë FJALA në Skënderaj

Asambleisti Berat Dajaku, Lajme
Magjistri i shkencave të Historisë Berat Dajaku zgjedhet Kryetar i Partisë FJALA në Skënderaj Partia FJALA sot me 30.04.2016 mbajti Kuvendin e parë zgjedhor në degën e Skënderajit, ku zgjodhi Kryetarin e saj dhe Kryesinë të përbërë nga 15 anëtarë. Në ketë Kuvend në prezencën e 62 delegatëve të pranishëm votuan historianin Berat Dajaku për Kryetar të Partisë FJALA - Dega në Skënderaj. Punimet e këtij Kuvendi i udhëheqi magjistri i shkencave Vehbi Berisha. Ndërsa hapjen dhe shpalosjen e rrugëtimit të kësaj Partie dhe programit të saj, para qytetarëve të Skënderajit e prezentoi modeatori psikologu Fitim Shala. Në emër të Forumit të gruas foli Ekonomistja Hajrije Sahiti - Hajraj, e cila tregoi se FJALA do të punoi që pozita e gruas në shoqërinë kosovare do të fuqizohet në të gj