E martë, Mars 5Shtyllat kryesore të Partisë FJALA janë: 1.Zhvillimi ekonomik i vendit, 2.Sundimi i drejtësisë, rendit dhe ligjit.

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës

Dr.Gëzim Kelmendi – Shqyrtimi i Projektligjit për Lirinë Fetare në Kosovë

Dr.Gëzim Kelmendi – Shqyrtimi i Projektligjit për Lirinë Fetare në Kosovë

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Shqyrtimi i Projektligjit për Lirinë Fetare në Kosovë Fjalimi i Kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendit i cili njëherit është edhe Deputet në Kuvendin e Kosovës për Shqyrtimin e parë të Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Lirinë Fetare në Kosovë. Prishtinë, 30.11.2016 https://www.youtube.com/watch?v=rBg9EzlTfDc
Dr.Gëzim Kelmendi – Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për vlerat e UÇK-së

Dr.Gëzim Kelmendi – Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për vlerat e UÇK-së

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Vlerat e UÇK-së | Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit Fjalimi i Kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi sot në Kuvendin e Kosovës Dr.Gëzim Kelmendi “Ushtria Çlirimtare e Kosovës” përveç që ka vlera ka edhe merita për atë që ne jemi sot këtu. Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për vlerat e luftës së UÇK-së, sipas kërkesës së 40 deputetëve nënshkrues të Kuvendit. Prishtinë, 27.10.2016 GËZIM KELMENDI: Faleminderit, kryetar! Përshëndetje për të gjithë deputetët dhe ministrat! Vërtet debati i sotëm me rastin e arrestimit të komandantit dhe gjithë atyre ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, është një debat i cili ka prekur ndjenjat e çdo qytetari të Kosovës dhe çdo qytetari që ka punuar për lirinë dhe pavarësinë e këtij vendi. Edhe pse, i ti
Dr.Gëzim Kelmendi mbledhë 45 nënshkrime, javën tjetër seancë e jashtëzakonshme për Nehat Thaçin

Dr.Gëzim Kelmendi mbledhë 45 nënshkrime, javën tjetër seancë e jashtëzakonshme për Nehat Thaçin

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi mbledhë 45 nënshkrime, javën tjetër seancë e jashtëzakonshme për Nehat Thaçin Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar rreth arrestimit të komandantit të policisë në rajonin e Mitrovicës Nehat Thaçit, nga policia serbe javë më parë. Kërkesa për këtë seancë është bërë nga deputeti Gëzim Kelmendi dhe është mbështetur edhe nga deputet tjerë të Kuvendit të cilët edhe i kanë dhënë nënshkrimet Kelmendit për të organizuar debatin parlamentar për Thaçin. Këtë kërkesë të Kelmendit e ka aprovuar edhe kryetari i Kuvendit Veseli. Për të thirrur një seancë të tillë, duhen së paku 40 nënshkrime. Kelmendi deri tani ka mbledhur 45 nënshkrime nga deputetët e Kuvendit të Kosovës. Deputeti Kelmendi i ka thënë edhe Gazetës Tribuna se ai k
Dr.Gëzim Kelmendi – Fjalim në Seancën e Jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës për lirimin e Nehat Thaçit (video dhe tekstualisht)

Dr.Gëzim Kelmendi – Fjalim në Seancën e Jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës për lirimin e Nehat Thaçit (video dhe tekstualisht)

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Seanca e Jashtëzakonshme për lirimin e Nehat Thaçit (video dhe tekstualisht) Fjalimi i deputetit Gëzim Kelmendi në seancën e jashtëzakonshme për lirimin e Drejtorit të Policisë Nehat Thaçi, seancë kjo e inicuar nga vet deputeti Kelmendi dhe është e mbështetur edhe nga 44 deputetët tjerë. Deputeti i pavarur i Kuvendit të Kosovës, Gëzim Kelmendi, ka theksuar se në rast se nuk lirohet Drejtori Rajonal i Policisë së Kosovës për rajonin e Mitrovicës, Nehat Thaçi, duhet të ndërpritet dialogu me Serbinë. Ai në foltoren e Kuvendit ka thënë se arrestimi i Thaçit është bërë në mënyrë të jashtëligjshme, përcjell Telegrafi. “Kujtojmë se arrestimi i drejtorit të Policisë, Nehat Thaçit, nuk është i pari, por shpresojmë të jetë i fundit. Bazuar në fletarrestimet e lëshua
Dr.Gëzim Kelmendi – S’ka draft-rezolutë për Drejtorin e Policisë Nehat Thaçi, pasi që partië e koalicionit refuzuan të ndërpresin bisedimet me Serbinë

Dr.Gëzim Kelmendi – S’ka draft-rezolutë për Drejtorin e Policisë Nehat Thaçi, pasi që partië e koalicionit refuzuan të ndërpresin bisedimet me Serbinë

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – S’ka draft-rezolutë për Drejtorin e Policisë Nehat Thaçi, pasi që partië e koalicionit refuzuan të ndërpresin bisedimet me Serbinë Deputeti i pavarur i Kuvendit të Kosovës, Gëzim Kelmendi, ka bërë të ditur në seancën e sotme se ai ka tërhequr rezolutën e cila kërkon lirimin e Nehat Thaçit. Kjo pasi që sipas tij, rezoluta e iniciuar nga ai, nuk ka marrë mbështetjen e partive të koalicionit qeverisës. “Përveç deputetëve të partive opozitare dhe deputetit Shaip Muja dhe timin, kjo rezolutë nuk ka marrë mbështetjen e deputetëve të partive të koalicionit qeverisës”, ka thënë Kelmendi. Nehat Thaçi, drejtor Rajonal i Policisë së Kosovës, ishte arrestuar ditë më parë në Serbi. Për më shumë shih videon nga Kuvendi i Kosovës https://www.youtube.com/watch?v=DSaLc
Kjo është rezoluta e opozitës e propozuar nga deputeti Dr.Gëzim Kelmendi që nuk kaloi (video)

Kjo është rezoluta e opozitës e propozuar nga deputeti Dr.Gëzim Kelmendi që nuk kaloi (video)

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Kjo është rezoluta e opozitës e propozuar nga deputeti Dr.Gëzim Kelmendi që nuk kaloi (video) Deputeti i pavarur Gëzim Kelmendi si iniciues i debatit, ka propozuar edhe rezolutën e partive opozitare, e cila nuk ka kaluar në votimin e deputetëve. Vetëm 19 deputetë kanë votuar pro kësaj rezolute, 38 kanë qenë kundër, ndërsa 18 deputetë të tjerë kanë abstenuar, raporton kp. Rezoluta e propozuar nga opozita, e cila nuk kaloi, përmbante këto pika: 1. Kuvendi i Republikës së Kosovës kërkon lirimin e menjëhershëm të drejtorit të Policisë për rajonin Mitrovicës, Nehat Thaçin 2. Kuvendi i Republikës së Kosovës kërkon nga Qeveria pezullimin e bisedimeve me Serbinë dhe pezullimin e fletëarresteve për zyrtarët e Kosovës 3. Bashkimi Evropian si ndërmjetësues dhe garantues i dialogut
Dr.Gëzim Kelmendi – Krimi i organizuar dhe korrupsioni po e rrënojnë Kosovën

Dr.Gëzim Kelmendi – Krimi i organizuar dhe korrupsioni po e rrënojnë Kosovën

Fjalimet e Kryetarit në Kuvendin e Kosovës
Dr.Gëzim Kelmendi – Krimi i organizuar dhe korrupsioni po e rrënojnë Kosovën Fjalimi i Kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi sot në Kuvendin e Kosovës Kelmendi ka folur në lidhje me atë siç tha “shkalla e lartë e krimit të korrupsionit dhe krimit s’ka lënë pore në institucionet tonë pa e prekur”. Sipas tij kjo epidemi po lulëzon, e që është për keqardhje që si një vend ku ka pasur miliarda investime, ka mbetur vendi me shkallën me të lartë të krimit dhe korrupsionit. “Shkalla e lartë e krimit dhe korrupsionit s’ka lënë pore pa prekur, duke filluar nga politika, arsimi dhe shëndetësia. Ajo që e bënë dhe me të rëndë mungesa e vullnetit dhe guximit për t’i luftuar këto dukuri”, tha Kelmendi. Sipas tij krimi dhe korrupsioni po e pengon liberalizimin. “Kosova nuk është